توسعه و ارزیابی حسگر دیالکتریک مجاورتی برای اندازه‌گیری غیرمخرب غلظت قند چغندرقند

اعظم اسدی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ امین لطفعلیان؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ سامان آبدانان مهدی زاده

دوره 23، شماره 83 ، آذر 1401، ، صفحه 33-48

https://doi.org/10.22092/amsr.2023.360854.1434

چکیده
  تعیین غلظت (عیار) قند برای ارزیابی کیفیت چغندرقند در کارخانه­های قند اهمیت زیادی دارد و مبنای ارزش­گذاری چغندرقند نیز محسوب می­شود. در این مطالعه، با هدف برآورد درجۀ بریکس به عنوان یکی از شاخص­های سنجش عیار قند چغندر، یک حسگر دی‌الکتریک مجاورتی توسعه داده شد و ارزیابی گردید. این حسگر از نوع کواکسیال انتها-باز بوده که از دو الکترود ...  بیشتر